Godt nyttår!

Godt nyttår 2019 ønskes til alle som jeg har vært i kontakt med i 2018 gjennom mitt virke som kommunepolitiker i Tromsø kommune og som tillitsvalgt i Tromsø Arbeiderparti.

2018 synes jeg har vært et spesielt arbeidsomt år, med flere tunge oppgaver som har tatt energi og krefter. I januar 2018 ble jeg Aps gruppeleder igjen, samtidig som jeg som styreleder i Tromsø havn KF, hadde mye ekstra jobb med rekruttering av ny havnedirektør og overgangen til ny ledelse. Samtidig har havnen vært i andre tunge prosesser som har tatt tid.

I vår startet også nominasjon- og programarbeidet til Tromsø Ap. Som leder av programkomiteen har jeg jobbet mye å få på plass et kommunevalgprogram for perioden 2019-2023. Jeg er stolt over det programmet som til slutt ble vedtatt i november. Samme helg ble jeg også nominert på 3. plass på den nye kommunevalglisten, som en del av et kjempebra lag.

På det private plan ble jeg 29.11 trebarnspappa, da lille Maja ble født. Det skal ikke legges skjul på at dette har tatt mye oppmerksomhet og krefter fra den politiske jobbingen. Det førte til at jeg etterhvert, bestemte meg for å hoppe av muligheten til å bli nominert som partiets ordførerkandidat. Jeg ønsket å prioritere å være pappa til tre flotte barn og ektemann, fremfor å søke et verv som jeg vet fra erfaring, både er tidskrevende og gir deg masse trøkk.

Alle disse ekstra forholdene, har rent tidsmessig ført til at enkelte andre ting har blitt bevist eller ubevisst nedprioritert. En ting er denne bloggen, som ikke har vært like godt ivaretatt og oppdatert som tidligere. Et av nyttårsløftene for 2019, blir å gjøre noe med dette og sørge for å blogge mer og fortelle mer om hva jeg jobber med og hva jeg står for. Jeg satser derfor for å blogge mer hyppigere og mer relevant som jeg mener gjorde tidligere i 2018. Håper også å kunne igjen blir mer aktiv med videoblogg og videobrev om vår politikk fremover. Spesielt for fortelle mer om hvorfor det er viktig at vi vinner kommunevalget for 2019. Det er i dag akkurat 250 dager igjen!

Jeg vil benytte anledningen til å takke for samarbeidet i 2018,til alle kollegaer i kommunestyret og administrasjonen, takk for alle henvendelser og innspill fra innbyggere, næringsliv, organisasjoner, idrett og andre. Takk til samarbeidet med media og journalister i Tromsø som gjør en utrolig viktig samfunnsoppgave, både med stort sett være konstruktiv kritisk, men også fordi de av og til gir oss politikere nødvendig hjelp gjennom å avdekke kritikkverdige forhold, som gjør oss i bedre stand til å gjøre våre oppgave.

Takk til ordfører Kristin Røymo som leder oss igjennom noen av de tøffeste prosesser kommuen har måttet gå igjennom for å være økonomisk bærekraftig i fremtiden. Takk til alle partikamerater både i Tromsø, Troms, ja hele Norge, som støtter opp og kommer med klapp på skuldrene når det behøves. Det gir uendelig mye motivasjon til å jobbe videre for mest mulig Ap-politikk ITromsø.

Tilslutt – gleder meg til der nye året 2019 og å få drive valgkamp med vår nye ordførerkandidat Gunnar Wilhelmsen, varaordførerkandidat Tone Marie Myklevoll og alle de andre på lista til Ap ved kommunestyrevalget 2019. Godt å kjenne på entusiasmen og optimismen fra denne gjengen. Godt nyttår alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.