Talerlisten

Jarle Heitmann holder engasjerende og innsiktsfulle foredrag krydret med aktuelle eksempler om sosiale medier og med oppdatert forskning på plattformenes påvirkning på demokrati, ytringsfrihet og samfunn. Han lærer deg triksene med hvordan din organisasjon/bedrift best får gjennomslag for sine initiativer, søknader og planforslag hos lokale myndigheter og hvordan unngå tabbene. Han er en erfaren møte- og styreleder og med bred operativ og strategisk erfaring fra medie- og kommunikasjonsarbeid.

BOOK NÅ HOS TALERLISTEN.NO


Foredrag, innlegg og kurs som tilbys er bl.a.:

  • Er sosiale medier en trussel mot demokratiet?

Design, algoritmer og forretningspraksis skaper utfordringer for demokrati, samfunnsdebatt og ytringsrommet. Hvordan redde demokratiet? I foredraget gis oppdaterte eksempler og det bygger på oppdatert forskning bl.a. gjennom foredragsholderens masteroppgave i statsvitenskap (2023)

  • Hvordan skape gjennomslag hos en kommune?

Hvordan kan din organisasjon eller bedrift få igjennom initiativer, søknader og planforslag hos lokale. og regionale myndigheter. Hvordan unngå de største tabbene? Kommunal lobbyarbeid på 1-2-3 etter 25 år som lokal- og regionalpolitiker.

Eksempel på et av mine foredrag – her fra Social Media Days 2021 i Tromsø.
  • Hvordan lede møter på en profesjonell måte?

Hvordan holde kontroll på debatten og få ditt møte avholdt effektivt? Hvordan få respekt som møteleder? Hva betyr dagsorden og hva er forskjell på innlegg og replikk? Avstemmingsregler på 1-2-3. Praktiske eksempler fra 25 år som dirigent-, møte- og styreleder.

  • Å jobbe sammen med mediene på gode og onde dager

En innføring i hvordan de tradisjonelle mediene jobber og hvilken viktige samfunnsoppgave de har. Praktiske tips og råd om samarbeidet med mediene når du vil de skal skrive om din sak, og når du får søkelyset på deg, din organisasjon eller bedrift eller ditt produkt. Erfaringer etter 25 år med mediene i gode – og onde dager.

  • Evig eies kun et tapt omdømme

Nesten daglig ser vi ledere eller organisasjoner som utsettes for angrep og kritikk – det være seg politikere, bedrifter og bedriftsledere eller ideelle organisasjoner. Gjentatte angrep truer omdømmet. I foredraget vises konkrete eksempler på hva slike angrep kan bestå i og hva som betegner et godt omdømme forsvar. Erfaring fra studier i strategisk kommunikasjon og organisk omdømme, og 25 år med omdømmeposisjonering i bl.a. organisasjon, LHLs kampanjer «hjertelig hilsen» og «blås liv» og hvordan få sjakk til å bli et allment fenomen i Norge.

BOOK NÅ HOS TALERLISTEN.NO