Jeg tar gjenvalg!

Faksimile iTromsø nett 21.8.18

Jeg har tenkt nøye og lenge og har nå gitt Tromsø Arbeiderpartis nominasjonskomité beskjed om at jeg stiller meg disponibel til å stå på vår valgliste for 2019 – 2023.

Når jeg har klargjort dette, får partiet mitt bestemme hvor jeg best kan brukes og uansett om partiet ønsker meg på første, fjerde eller 17. plass på lista, stiller jeg opp.

Det innebærer samtidig også at jeg har lyst til å bli partiets ordførerkandidat og tror jeg har en del kvaliteter som egner seg godt for å være ordfører. Jeg har stor tro på valgseier i 2019, fordi vi har svært gode politiske resultater å vise til, som virkelig vil synliggjøres det neste året.

Nå må prosessen i partiorganisasjonen gå sin gang, og jeg har har en dyp respekt for denne prosessen og at den vil føre frem til en liste, som kan danne grunnlag for et solid team på listeforslaget og i det som etterhvert blir vår kommunestyregruppe i perioden 2019 -2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.