Fantastiske bydrift

Bydrift tråkker skiløyper. (Foto: Tromsø kommune)
Bydrift tråkker skiløyper. (Foto: Tromsø kommune)

Tromsø kommunes bydrift har i vinterferien foretatt tråkking av fjellskiløypene. Fantastisk innsats!

Tirsdag ble løypa fra Tromsdalen til Kroken og Tønsvika tråkket, og onsdag løypene fra Tønsvika til Skittenelv og Oldervika for tur. Også Snarbyeidet skal få nytråkkede løyper. Dette er i tillegg til at bydrift også har ansvaret for en rekke av de mer bynære skiløypene. Det er enkelt å følge med på løypekartet på Skisporet.no, hvor disse løypene går og ikke minst kan man sjekke når disse be tråkket sist:

Her kan du se fullstendig løypekart, og sjekke hvor det tråkkes løyper akkurat nå!

Denne videoen fra Tromsø kommune/bydrift, med økta med tråkkemaskinen på løypene Snarbyeidet-Skittenelv-Tønsvika over til Tromsdalen, har fått stor oppmerksomhet på sosiale media. Har du enda ikke sett den – sjekk ut den spektakulære videoen:

GOD SKITUR!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.