Snow in Tromso

17952518_1439996529386560_420912011609219652_nKom over bloggen «SnowinTromso» som drives av tyske Vanessa Brune og som profileres som en reise og livsstilblogg om arktisk.  Bloggen er ikke den vanlige «romantiserende» reisebloggen, men gir ærlige fortellinger om å reise og leve i nord. Her er både ærlige betraktninger og skråblikk om Tromsø og arktisk.

Jeg kom over videoen – «Visiting Tromsø – 10 things you didn`t know». Det er Vanessas betraktninger om 1o ting som en tilreisende sannsynligvis ikke visste fra før, men som er nyttig å vite om Tromsø.  Se denne You-tube-videoen – kanskje lærer du som bor i Tromsø også noe nytt:

Vanessa Brune har bodd tre år i Tromsø, før hun nå flytter sørover. Det er mange ting som er fint med å bo her, men det er selvsagt ting som er negativt. Jeg synes det var morsomt å høre Vanessas ærlige grunner til å flytte fra byen og det du trenger å vite når du flytter hit. Det gir et skråblikk på Tromsø – den arktiske hovedstaden, og ikke det som er det vanlige – nemlig å romantisere Tromsø og arktisk. Se her:

Selv om hun nå flytter, kommer bloggen til stadig være «SnowinTromso», og det vil komme oppdateringer både fra arktisk, Tromsø og Skandinavia, skriver hun. I tillegg også noe om samisk kultur og det å flytte over et helt land. Jeg blir i hvert fall å følge med for flere oppdateringer og vil anbefale også andre til å følge med på bloggen, de sosiale mediene og You-tube-kanalen som er tilknyttet «SnowinTromso»:

Blogg: http://www.snowintromso.com/
You-tube-kanal – SnowinTromso
Facebookside – SnowinTromso

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.