Helga Marie Bjerkes påstand – hva skjedde faktisk?

Ordfører Kristin Røymo (Ap) på kommunestyremøte 21.3.18.

I onsdagens kommunestyremøte kom kommunestyrerepresentant Helga Marie Bjerke (KrF) med påstander om mobbing i forrige kommunestyre. Jeg har lagt ut videoene hvor du selv kan sjekke hva som faktisk skjedde.

 

Helga Marie Bjerke mente at ordføreren mobbet henne fra talerstolen, skrev iTromsø 21.3.18.

Her kan du se hva som egentlig skjedde i kommunestyret i februar 2018 :

Her kan du også se den famøse forespørselen i kommunestyret 21.3.18 til Helga Marie Bjerke (KrF) påstår noe som aldri skjedde, og viser til sitater i media som ingen andre har sett.  Barbara Vögele (MDG) forsvarer ordføreren, og ordfører Kristin Røymo (Ap), som ikke helt vet hva hun skal tro, tar hele situasjonen med ro og verdighet. Spørsmålet man sitter igjen med etter å ha sett videoen er kanskje – hvem mobber egentlig hvem?

 

One thought on “Helga Marie Bjerkes påstand – hva skjedde faktisk?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.