365 FRI – en blogg om å ha et kjøpefritt år


Romjulssalg. Nyttårssalg. Sjokksalg. 50 % rabatt. 70 % rabatt. Mens vi venter på vårnyhetene… Dette konstante kjøpepress beskriver min gode kollega i Tromsø SV Ingrid Marie Kielland, i sin nye blogg 365FRI, hvor hun deler sitt ”kjøpefrie år” som ble til som et nyttårsforsett.

Ingrid har laget en ny blogg (365fri.com) , for å samle tanker og erfaringer på veien mot 365 kjøpefrie dager. De første innleggene har handlet om frihetsfølelsen, om å si det høyt for å gjøre det virkelig, og om marmelade. Blant annet.  Det siste innlegget fra 4.2.18 handler om at det kan være mange ulike grunner til å kjøpe ting, men en av dem er ofte jakten på gode følelser – en opplevelse av lyst.

Jeg vil virkelig anbefale dere å følge med på denne bloggen. Både for de som vil ha inspirasjon til å prøve selv med et år kjøpefritt eller bare vil dele Ingrids erfaringer i det neste «kjøpefrie» året,. Så ta en titt, følge med utviklingen fremover og gjerne gi Ingrid selv tilbakemeldinger og hilsener på veien..

«2018 er enda ungt. Jeg vet ikke om jeg klarer å leve opp til ”kjøpestoppen” gjennom hele året, og uansett er jeg fortsatt i den priviligerte posisjonen at jeg vil kunne kjøpe alt det jeg faktisk trenger av mat, hygieneartikler, sytråd – eller fotoalbum til bildene jeg håper å ta. Men så langt har jeg i alle fall erfart én positiv ting med å ha ”kjøpefri”: Jeg sparer tid på å slette alle reklame-epostene ulest». (Ingrid Marie Kielland i den første posten på 365FRI – 27.1.18)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.