Spennende internasjonal uke i Tromsø

Logo - internasjonal uke
Logo – internasjonal uke

Tirsdag 6. til og med lørdag 10. juni arrangeres internasjonal uke i Tromsø kommune! Jeg anbefaler flere av arrangementene.

Internasjonal uke er et initiativ fra Tromsø kommune i samarbeid med byens frivillige lag og foreninger, som har som målsetning å bidra til økt internasjonal og flerkulturell engasjement. Her skal det internasjonale settes på dagsorden og synliggjøres og det flerkulturelle mangfoldet i Tromsø kommune skal feires.

Les hele programmet her
Internasjonal uke på Facebook

I dag starter det opp med konserter, utstilling, film, folkedanskurs, matfestival, ja til og med fugletitting.

Det er bare å velge og vrake av arrangementer. Selv skal jeg forsøke å få  meg «Lys sommerkveld i Tromsø — Svart natt i Palestina» – en invitasjon til samtale om situasjonen i vår vennskapsby Gaza (onsdag), Iftar matfestival– en smakebit av mattradisjoner under Ramadan (fredag) og lørdagens flerkulturelle folkefest, hvor det er rigget mangfoldscene på Stortorget med kulturinnslag fra utøvere fra alle verdenshjørner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.