«Jarle direkte» på fredager kl. 14.00

«Jarle direkte» er min ambisjon om at hver fredag fremover, normalt kl. 1400, skal jeg ha en direkte video-sending på facebook-siden min med «Hva skjer i Tromsø-politikken?» og hvor jeg vil svare direkte på spørsmål. Da blir det en slags «muntlig spørretime» på direkten.

De første gangene må jeg bare prøve meg litt frem for å finne formen, men håper det kan være en måte å i enda større grad være tilgjengelig for dere som er opptatt av hva vi politikere gjør og hva som skjer i Tromsø kommune.

Her er min første sending på fredag 2.2.18:

 

På fredag kl. 14.00 er det bare å gå innom min facebookside (brukernavn: Jarle Heitmann).

Skriv gjerne spørsmål på direkten i «kommentarfeltet» under selve sendingen!

Eller send inn spørsmål på forhånd til min e-post: jarle.heitmann@tromso.kommune.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.